به گزارش قدس آنلاین، رضا نوربخش با بیان اینکه نزدیک به ۵ هزار هکتار شالیزار در شهرستان بندر انزلی وجود دارد، اظهار کرد: به طور میانگین هر هکتار شالیزار برای یک خانوار میتواند محل ارتزاق و اشتغال باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندر انزلی تصریح کرد: با توجه به اقلیم منطقه فعالیت شالیکاری که از از اواخر فروردین آغاز و اواسط شهریور به اتمام می رسد.
وی با بیان اینکه از هر هکتار ۴ تن و دویست کیلو شلتوک برداشت می شود، افزود: محصولاتی که در شالیزارهای بندر انزلی کشت می شود ارقام محلی هاشمی و از ارقام پرمحصول شیرودی، آنام و خزر هستند.
نوربخش با اشاره به کشت دوم در اراضی شالیزاری تاکید کرد: بعد از برداشت برنج، محصولات دیگری به ویژه راتون در شالیزار کشت می شود.
وی با بیان اینکه راتون، رویش دوباره برنج از شاخههای بریده شده است، افزود: برخی شالیکاران نیز بعد از برداشت برنج، سبزی و صیفی در شالیزار به عنوان کشت دوم پرورش می دهند.
نوربخش با تاکید بر اینکه کشت دوباره با کشت دوم فرق میکند و کشت دوم کار سازمانی جهاد کشاورزی است، گفت: اراضی شالیزاری بعد از برداشت بیکار میماند لذا سراغ محصولات دیگر می رویم.
نظر شما